Džemy nejen z Podkrkonoší

banner_2

Sladké i méně sladké, velké i malé balení, různé druhy, různé chutě, taková a další jiná překvapení na Vás čekají u pochoutek ze skleniček. Balené v designových skleničkách s uzavíratelným víčkem s gumičkou, tzv. panentní skleničky, nebo šroubovatelné, které jsou dovezené až z daleké Itálie od výrobce  Bormioli Rocco. Veškeré zavařeniny jsou vyráběny z Bio ovoce, bez dalších přidaných umělých aditiv, lepku nebo GMO. Ovoce ručné sbíráné na velké zahradě paní Tylšové, popř. ze sadů mistních pěstitelů.

Všechny džemy skladujte při teplotě 0-28°C v suchém prostředí, nevystavujte přímému slunečnímu záření, po otevření skladujte v chladničce do 10°C a spotřebujte do 14 dnů.

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou? Džem se vyrábí z neodšťaveného ovoce, je čirý - průhledný a obsahuje kousky ovoce. Marmeláda je vyráběna z ovocně dřeně, není čirá a neobsahuje kousky ovoce.

 
Provozovatel webu Krkonossky-raj.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.